Синът на Нинова хвърля 3 бона месечно за ВИП апартамент в Калифорния (Снимки)

0

Синът на Нинова хвърля 3 бона месечно за ВИП апартамент в Калифорния

В луксозна резиденция в Калифорния живее синът на Корнелия Нинова. След като изкара дълго време в космополитния Ню Йорк, от миналата година Рафаел се радва на спокойствието и океанския бриз в градчето Станфорд.

Там Той се премести заради нов служебен пост.  От миналата година Рафаел получи назначение от най-престижният университети за гении в цял свят,  носещ името на града „Станфорд“. Рафи е част от екипа изследователи, които се занимават с проучвания в сферата на машинното обучение и изкуствен интелект. Междувременно е преподавател и чете лекции. 

От данните в интернет пространството се вижда че за свой адрес Рафаел е посочил резиденцията към университета, в която имат право да живеят служителите и лекторите. 

Във внушителната сграда апартаментите разполагат с всевъзможни удобства.  Рафаел не живее там безвъзмездно. Всеки желаещ да си наеме апартамент заплаща наем, като най-евтиният започва от 1977 долу или 3200 лв.,  а най-високия достига до 3230 долара, което се равнява на 5300 лв.

Сумата не е непосилна за бюджета на сина на Нинова, който прибира солидна заплата за труда си в университета. Възнаграждението на 28-годишния Рафаел е около 100 хиляди долара за година, показва проучване в американски интернет портал за заплати, пише Ретро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече