Дончев: Парламента прилича на банкетна зала, в която се провеждат сватбени церемонии

0

Не знам кое трябва да е символът на този парламент, обръщането му в банкетна зала, в която се провеждат няколко сватбени церемонии, скъсаните дънки и онова листче, ако е имало такова, на което пише „500 К“. Едно е сигурно, че той свърши много малко, може би се конкурира по безсмисленост от предишния парламент и това не е случайно. Нямам предвид само волята и способността в зала, а това е и патологичният генезис. Не е достатъчно само да надвикваш някого и да си срещу някого. Това коментира зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев в ефира на бТВ.

По думите му все още не може да се каже кой ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент, защото все още текат номинации в партията. „По-скоро Бойко Борисов няма да бъде кандидат за президент на тези президентски избори, защото по този начин трябва да спре да бъде лидер на партията“, коментира той.

„Имаме двама кандидати и един в резерв. По дефиниция президентът трябва да е подкрепен от някоя партия, но е по-добре да не е толкова партизиран. Ако искате затова да обединява нацията. Възможно е да заложим на жена, но кандидатът ни ще бъде по-скоро мъж“, допълни Дончев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече