Пак няма да направят правителство, Радев ще обвини партиите и ще излезе сух, каза Борисов

0

А защо не направиха правителство, след като имат и мнозинство за бюджета. Не беше разяснено на хората, че актуализират миналогодишния бюджет. Логиката е, че партиите, които гласуваха, водени от ДПС, гласуваха само за няколко месеца бюджет. А ащо не го направиха за цялата година, да видим сметките как ще им излязат. Само направиха изборите на Радев. 135 млн. лв. грешно похарчени пари за новите избори. Това коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

„А за пътищата и цялата пътна безопасност – 100 млн. лв. и гледам, че изобщо не се оправят мантинелите, никаква безопасност“, допълни той.

„Как ще направят правителство? Обвиняват се в купуване на депутати, палячовци се наричат. Другите пък обявиха, че третите са прасе касичка и само митниците ги интересуват. Е, как за 3 месеца ще се заобичат. Тогава няма да направят правителство и Радев ще обвини партиите и ще излезе сух“, коментира Борисов на въпрос за предстоящите избори и припомни, че стоят 3 млн. ваксини, а пандемията не стихва, защото хората не се имунизират“, коментира Бойко Борисов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече