Това ли са мерките на Кацаров? Античният театър в Пловдив се пука по шевовете за концерт на Лили Иванова

0

Огромен скандал се завихри покрай концерта на Лили Иванова снощи в Пловдив. Примата пя в Античния театър в града, но противоепидемичните мерки не просто не бяха спазени, а грубо погазени. Заради огромния интерес към събитието бяха разпродадени всички места и реално Античният театър бе изпълнен до краен предел. Всички стълби и възможни места за сядане бяха заети, а правостоящи бяха изпълнили всички пътеки. Между хората нямаше абсолютно никаква дистанция, единици пък бяха поставили предпазни маски на лицата си.

Струпването на толкова хора предизвика гнева на част от зрителите, както и на ресторантьори и собственици на заведения. „Поздравления за нея и всички хора, събрали се там! Кацаров, позор! Оставка и затвор!“, написаха от Сдружението на заведенията в България, писа anteni.bg

Но това далеч не е единственият скандал около концерта на Лили Иванова в Пловдив. Оказва се, че примата е имала сериозни проблеми с озвучаването, заради което изпълненията й не са били на ниво и мнозина са останали разочаровани. Журналистът Георги Тошев пък бе още по-краен в оценката си, намеквайки, че е време Иванова да слезе от сцената. „Всичко има начало и край. Да знаеш кога и как…“, написа той в социалните мрежи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече