Близка до Валентин Златев гради публичния образ на проекта Петков-Василев

0

Бившата синдикалистка и някогашен заместник-председател на КНСБ Диана Дамянова, която е собственик на мощната рекламна агенция „Ди енд Ди“ ще гради публичния образ на бъдещата партия на Кирил Петков и  Асен Василев пише „Галерия“.

 Напористата дама, която бе сред най-близките хора на олигарха Валентин Златев и дори бе назначена за заместник директор на Лукойл по връзките с обществеността и рекламата, се е нагърбила със задачата да изгради правилния публичен образ на бъдещата формация, както и да съветва Петков и Василев за поведението им, публичното им говорене и комуникацията с журналистите. Дамянова, чиято рекламна агенция обслужваше Лукойл и крупни играчи в бизнеса, познава не само повечето журналисти, но и техните началници, с повечето от които е на „ти“.

Както сама казва, отдавна се е специализирала в работата с клиенти, изпаднали в криза,

така че помощта й ще бъде безценна в сложните ситуации, които бъдещата партия ще изпада заради тежките здравни икономически проблеми.

През последните години Дамянова, която преди време се раздели с Валентин Златев, е сред най-яростните противници на Борисов, срещу когото пуска гневни статуси във Фейсбук, които често са на ръба на приличието. Въпреки това през годините нейната пиар агенция е работила с много министри от правителството на ГЕРБ, както и с хора назначени точно от Бойко Борисов.

Някогашната фаворитка на синдикалния лидер Кръстьо Петков, с когото впоследствие се скараха, живее със сценариста и режисьор Джеки Стоев и е елитен състезател по бридж,

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече