ВМРО издига своя кандидатпрезидентска двойка

0

„Видяхме сцени в последните два парламента, които не сме виждали в историята си. Ще имаме кандидат-президентска двойка, обсъждаме няколко личности“, заяви бившият военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Когато с ГЕРБ изготвяхме програмата си седмица се карахме, но се разбрахме за важните за обществото теми“, коментира още той политическата криза, в която попаднаха политическите сили в последните Народни събрания и изтъкна, че партиите не са намерили куража да седнат на една маса като нормални хора.

Бившият вицепремиер предполагал, че още след първите избори ще има воля, здрав разум и отговорност партиите да направят правителство.

„Проблемът не е в думата „коалиция“, а че в България отдавна няма истински политически партии. Последните 10 години говорим само за проекти, сега сме свидетели на нови такива“, допълни пред БНТ Каракачанов.

„Коалициите бяха наказани от нашите избиратели. 40% от гласувалите за ВМРО на първите избори тази година не излязоха изобщо да гласуват на 11 юли“, обясни лидерът на ВМРО решението на патриотите да се явят самостоятелно на изборите на 14 ноември.

„Това, което се случи в армията за 4 години не се случи за последните 25 години“, припомни успехите си лидерът на ВМРО.

„Дори и в Белгия токът за бизнеса не толкова скъп – у нас видяхме рекорден скок с 300%“, завърши Красимир Каракачанов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече