Мая Манолова се среща тайно с бившия си мъж (Папарашки снимки)

0

Мая Манолова се среща тайно с бившия си мъж, видяха фотографите на „Ретро“. Точно 10 години след официалния си развод с митничаря Милен Манолов от Кюстендил лидерката на „Изправи се.БГ“ все още се вижда с него.

Шефът на ГКПП Гюешево докара Манолова с личния си джип с кюстендилска регистрация в близост до Народното събрание. Съвсем джентълменски Милен слезе от шофьорското място, за да изпрати бившата си жена до друг автомобил, който я чакаше паркиран на няколко метра разстояние. Очевидно Мая предварително бе уговорила кога и откъде да бъде прибрана със служебната си кола, която през последните месеци я вози до парламента и по служебни ангажименти. Мистерия обаче остава къде и защо двамата са ходили, преди съпруг №1 на бившата омбудсманка да я докара до София, и дали настоящият ѝ мъж Ангел Найденов е уведомен за срещите им.

Припомняме, че Манолова се разведе с митничаря през май 2011 г. и се отдаде на авантюрата си с бившия министър на отбраната Ангел Найденов. С него минаха под венчилото през есента на 2016 г., доста след като връзката им вече бе станала публична. През годините митничарят Милен не си е позволявал да коментира бившата си жена, а след гръмката раздяла двамата са били засичани на едно и също събитие само веднъж – на сватбата на тяхната единствена обща дъщеря Ралица. Наследничката им е държавен служител на висок пост в социалното министерство. От години тя, съпругът ѝ Мартин и синът им Максим – първороден внук на Манолова, живеят в столицата, а не в Кюстендил. Това изключва варианта Милен и Мая да са се срещали заради щерка им и депутатката от ИБГНИ да е ходила на гости на младото семейство, защото те отдавна са напуснали Града на черешите.

След развода им съпруг №1 на Манолова не се е женил повторно, а се е отдал на кариерата си. В Кюстендилско упорито се говореше, че до шефското място на граничния пункт „Гюешево“ той стигнал благодарение на бившата си жена.

Милен слезе от джипа си, за да изпрати бившата си жена

Манолова се прехвърли в друг автомобил, който я откара по задачи

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече