Сатанинска ненавист: Радан Кънев натрива носа на Христо Иванов с проекта Харвард

0

Радан Кънев е най трудолюбивият партиен строител, който от душа и сърце се включи да работи на пълни обороти за новия проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев. Това разкриха за „Галерия“ стари кадри на ДСБ, партията която преди време беше оглавявана от самия Радан. Според негови съратници в десницата скритият мотив на неочакваната му активност бил да си разчисти старите сметки за уреждане с Христо Иванов.

 Кънев се почувства предаден защото преди няколко години бе изоставен в последния момент от Иванов и двете партии се провалиха на парламентарните избори, след като се явиха самостоятелно на тях по инициатива на лидера на „Да, България“. Сега с появата на Киро Петков и Асен Василев, пред Кънев се открива неочаквана възможност да си върне тъпкано на Христо Иванов. Зареден с амбиции да натрие носа на Христо Иванов бил и самият Кирил Петков, който преди време бе позорно натирен от „Да, България“.

През последните седмици Петков на три пъти буквално се е подиграл с емисарите на Христо Иванов и попарил всякакви надежди за предизборна коалиция.

 От „Продължаваме промяната“ заявили, че нямат никакво намерение да събират със стари лица от изтъркана комедия, и припомнили на Иванов, че самият той е участвал в правителство на ГЕРБ като министър на правосъдието.

 Почти е сигурно че и след изборите „Продължаваме промяната“ ще откажат общи действия с  „Да, България“.  Затова твърде йезуитски звучат днес призивите на Радан Кънев двете формации да се явят заедно на изборите. Той прекрасно знае, че Петков и Иванов няма как заедно да мелят брашно и оправя подобна неосъществима оферта, което е признак на сатанинска ненавист.

Радан Кънев обаче продължи да дълбае в раната правейки изявление пред Националното радио, в което в детайли описва как подобно обединение дава шансове на десницата да се бори за първото място. В същото време новата харизма Кирил Петков не пести средства и прави опити да прикотка на своя страна по-малките политически формации.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече