Мъжът на Нинова позорно понижен, вече не е шеф в „Лукойл“

0

“Съпругът на Корнелия Нинова вече не е директор в гиганта Лукойл, писа „Ретро“. Дълго време Митко Нинов е бил шеф на дирекция „Развитие и експлоатация“, но постът понастоящем се заема от неговия колега Гаврил Раков, показва справка в сайта на компанията.

 Каква е причината главоломно растящата му кариера тука да се обърне в обратна посока не се знае. Със сигурност не излиза в пенсия, тъй като мъжът на червената лидерка е само на 54 години.

Докато беше началник в мощната компания за горива, той получаваше драстично по-висока заплата от социалистката, която достигаше до 30 000 лв. Благодарение на нея успяха да изучат сина си в един от най-скъпите университети в САЩ, като за обучението му са дали над 240 хиляди.

Митко винаги е работил в лъскавия централен офис на фирмата на столичния булевард Тодор Александров,

където редовно паркираше лъскавото си BMW за 50 000 лв., докато жена му, медийно съчувстваше на бедните и онеправданите.

Шеметната кариера на завършилия за математик Митко Нинов започва през 98-а година, когато той е митничар по време на Иван Костов. По-късно вече, набрал опит, Нинов си прави фирма „Интерпроект 3“. Преди да се изстреля до високите етажи в Лукойл, той прехвърля бизнеса си на роден милионер, известен със своето Бентли, който е близък приятел на семейството.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече