Фатални жени разбили сърцето и живота на Асен Василев

0

Свободно е сърцето на бившия финансов министър Асен Василев. Новоизлюпеният партиец споделя, че няма особено време за личен живот, пише „Ретро“.

 44-годишния възпитаник на Харвард обаче не останал ерген до този възраст по свое желание и твърди, че ако имал жена до себе си, едва ли щял да влезе в политиката.

 За фаталните жени, които разбили  живота му, Асен не желая да си спомня, но открито заявява, че съжалява че няма деца. Казва само, че е имал няколко жени в живота си, но с нито една от тях не е успял да създаде семейство.

Родителите му също очаквали да ги дари с внуци, но той така и не случил с жените. За сметка на това майка му и баща му били горди с успехите му в бизнеса.

Втората важна жена в живота му след неговата майка Йорданка е сестра му Кристина. Като малък бившият финансов министър не бил силен с числата, най-много го бивало в хуманитарните научи и езиците. Пишел есета на английски, участвал в световни конкурси. Много от съгражданите му в Хасково смятали, че може да има бъдеще на сцената, тъй като пеел в хор „Лира“ в гимназията. Любопитна подробност е, че по същото време там се изявява и бившият министър на икономиката Делян Добрев, който също е роден в Хасково.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече