Хаджигенов прости, че е „педе**ст с три деца” и пак ще ходи на избори с Татяна Дончева

0

Тежките противоречия в коалицията на Мая Манолова, Татяна Дончева и Николай Хаджигенов „Изправи се, България! Ние идваме” вече са изгладени и те пак ще се явят заедно на предсрочните трети за тази година парламентарни избори, научи „Уикенд”.

Въпреки че отношенията са силно обтегнати, те си давали сметка, че само така могат да прескочат изборния праг от 4%, което според последните социологически проучвания също не е гарантирано. Първоначално Хаджигенов бил категоричен, че не желае да се явява заедно на избори с Татяна Дончева и дори настоявал пред Мая Манолова тя да бъде отстранена от коалицията. Припомняме, че Дончева в разговор с депутата от „Има такъв народ” Радостин Василев го била нарекла „педераст с три деца”, ако се вярва на думите на последния. Дончева се клела, че не е казала това, но Хаджигенов я контрирал: „Сигурен съм, че си го казала – в твой стил е. Но каквото било – било, дай да гледаме напред, че имаме по-важна работа”.


В коалицията на предстоящите избори ще има и нов изненадващ играч – Минчо Христов. Той беше депутат в 36-ия парламент, избран в листите на БСП. Сега е намерил пристан при Мая Манолова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече