Лиляна Павлова: Майка ми е рускиня, но този паспорт е фалшив

0

Лиляна Павлова отново стана жертва на фалшиви новини. Срещу вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка не веднъж е имало атаки, като този път авторите на фейкове са решили да й направят „руски паспорт“. Затова съобщи самата Павлова в своя фейсбук профил.

„Във Фейсбук днес се появи „мой“ руски паспорт?!? Не знам какво точно е искал да каже „авторът“ на това „произведение“, но напразно си е загубил времето за „самоделка“, в която истински са само снимката и имената ми“, написа Павлова.

Тя допълва, че родната й майка е рускиня и, ако е искала да има руско гражданство и паспорт е можела да получи. „Аз обаче съм български гражданин и се гордея с това. Така че „фалшификатори на новини“ не си хабете силите!“, написа още Павлова.

Тя припомни, че първият фалшив документ на български политик се е появил в публичното пространство още преди 23 години.  „Както и че манипулацията завърши катастрофално и срамно за тези, които я разпространиха. Подходите и днес явно не са се променили, а мозъчните тръстове за съшити с бели конци „новини“ не могат да измислят нищо свежо. Вярвам, че все повече хора обаче не вярват на подобни неща….“, допълни Павлова.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече