Война Румен Радев – Корнелия (Червената лидерка води яростна кампания срещу президента)

2

Напрежението между Корнелия Нинова и Румен Радев, което тлее от около близо година, вече влиза в най-свирепата си фаза. Лидерката на БСП води същинска война срещу президента, но не застава с лице на фронтовата линия срещу него, а действа подмолно чрез трети лица.

Според източник на „Уикенд”, Нинова открито се опитва да саботира кампанията за втория мандат на Радев. Зад гърба му прозвучават призиви дори да не се гласува за него. Хора от червената централа са шокирани, че лидерката на БСП не се свени дори пред тях да го обругава.
Хора от „Позитано” 20 напълно сериозно разкриват, че Корнелия се готви да забие нож в гърба на президента на втория тур на изборите за държавен глава. Ако допреди няколко седмици изглеждаше, че Румен Радев може да бъде избран за втори мандат още на първи тур с над 51% от гласовете, сега нещата стоят по различен начин. В момента социолозите дават на Радев между 42 и 45%, което означава, че той със сигурност би отишъл на балотаж. Същевременно се вдига популярността на другия основен кандидат – проф. Анастас Герджиков, който е „пораснал” от незадоволителните 21% на далеч по-приевливите 34-35%. Това прави битката между двамата на втория тур по-непредвидима и ожесточена.
Точно преди балотажа се очаквала остра реакция на Корнелия Нинова срещу Румен Радев. Тя щяла да атакува яростно служебното правителство за кризата с коноравируса и високите цени на електричеството и да призове електората на БСП да гласува „по съвест и според джоба си” на втория тур. Така победата на летеца изобщо не изглежда в кърпа вързана!
Автор на компота е особено близкия до Корнелия Нинова Калоян Методиев, който е бивш шеф на кабинета на Румен Радев. След като бе изгонен от президента, Методиев вече е в най-близкото обкръжение на лидерката на БСП. Основаният от него социологически институт „Рего” пък редовно манипуилира проучвания в полза на БСП. Смята се, че именно Калоян Методиев е връзката на Корнелия с останалите политически играчи и брокери. Той е и сивият кардинал в БСП и според запознати лично редял листи.

2 Коментара
  1. Станински казва

    Не се опитвайте да скарате Президента с Нинова !? Един отбор са , и опитите ви да помогнете на Мутрата, са безполезни !?

  2. Несиго казва

    Наивници. Фатмакът ще излита Корнелия при първа възможност. Ще плачете на умряло тогава. Козата е козирог, а те не прощават. Радев вече направи няколко забежки и това ще му се върне

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече