СМЕШКО: Чалга политикът Готи обяви кабинета за незаконен

0

Чалга политикът и кандидат-президент Георги Георгиев – Готи обяви служебния кабинет за противоконституционен. На сайта на неговата партия Българско национално обединение, която е чиста проба бизнес начинание и като такова функционира само покрай избори, бе пуснат текст, в който поп-фолк певецът обяснява защо правителството на Стефан Янев трябва да бъде обявено извън закона, установи Lupa.bg.

Ние, като част от народа и суверен на Република България, обявяваме, че служебното правителство, управляващо в момента, е противоконституционно на основание чл. 109 във връзка с чл. 76 ал. 2 от КРБ, тъй като  то не е положило клетва пред Народното Събрание, следователно всички издадени от него и подчинените му администрации актове, са нищожни.

Това е валидно на същото основание и за предходни правителства и парламенти. Настоящото правителство продължава войната за изтреблението на българския народ, започната от нелегитимното правителство на Бойко Борисов, в изпълнение на плановете на външни и вътрешни вражески сили.

Държавата ни, по Конституция, следва да се управлява според Върховния Закон и законите на страната, а понастоящем я управляват чрез външни инструкции и заповеди.

Във връзка с това призоваваме българския народ на съпротива и неподчинение на всякакви заповеди и нареждания, издадени от нелегитимния орган – Министерски Съвет.

Всички глоби, санкции, актове и други разпореждания, въвеждащи диктатура, терор, дискриминация, сегрегация и насилие чрез маски, тестове и принудително инжектиране на отрови с графенов оксид, с които ни избиват с крайна цел – медицински геноцид над българския народ, са престъпление спрямо нацията и бъдещето на България!

Това е престъпление и срещу човечеството. Призоваваме всички военни, полицаи, държавни и общински служители, служители от здравните и учебни заведения, да НЕ изпълняват каквито и да било разпореждания на нелегитимното правителство и подчинените му звена – в противен случай са негови съучастници.

Напомняме им, че са полагали клетви като военни, полицаи, държавни служители, медици да защитават Конституцията и законите на Република България, и че отговарят за действията си.

С настоящото обявяваме началото на гражданско неподчинение и всенароден поход за свобода и връщане на заграбената от нелегитимното правителство власт, принадлежаща на българския народ.

Суверенът отменя всички противоконституционни мерки!

В качеството си на граждани на Република България и част от суверена на тази държава, в името на народа, осъждаме лицата, започнали и продължаващи този медицински геноцид.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече