Министерска щерка лъсна в листите на Кирил Петков

0

Дъщерята на Виолета Комитова – служебната министърка на регионалното развитие и благоустройството, се е насочила право към парламента, пише в новия си брой „Галерия“.

Гиляна  Комитова е включена в листите на Кирил Петков и Асен Василев и е поставен на второ място в Ловеч, което означава че депутатският й стол е почти сигурен.

По образование Комитова е архитект като родителите си и отдавна работи  по специалността си в семейната фирма.  Клиенти са й известни банки, Столична община, няколко министерства и други големи компании.  Справка в търговския регистър показва, че през 2020г. Гиляна е отчела 260 000 лв. нетни приходи, а за 2019 – 420 000 лв.

Дъщерята на служебната министърка е едноличен собственик на няколко фирми,  но ако стане народен  представител ще се наложи да се раздели с частния бизнес.

Една от фирмите Вая Холидей ООД преди години получава субсидии от Програма за развитие на селските райони в размер на 388 563 лв. Пари са отпуснати за построяването на две луксозни къщи близнаци до морето и поне според официалния сайт наистина съществуват като къщи за гости.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече