Корнелия пърха с „Армани” пред бедни шивачки в Ловеч

0

Корнелия Нинова се появи с блуза на Armani Exchange, при това с ясно видими букви AX – знака на марката на милиардера – император на италианската мода, в ловешкия завод Крис Фешън.

Отделен коментар заслужава носенето на дрехи с лого на гърдите и белег на колко висока култура е това, но демонстрациите на луксозен начин на живот от политик с претенции да бъде социален пред бедните шивачки са напълно неуместни.

Браншът е известен с експлоатацията на жени, каквато е и Нинова, срещу несъответно ниско заплащане и при неспазване на всякакви правила и норми.

Зад гърба на лидерката си е нейната лява ръка Вяра Емилова – водачка на местната соцлиста, секретарка на олигарха Гущеров, а поради неуспеха си през юли да стане депутат от родната й

Силистра, нейните „духовни бащи“ и отдавнашни партньори – Маджо и Евгени Узунов, я преместиха номер 1 в Ловеч, за да се докопа до следващото Народно събрание, пише 19мин.

Вяра Емилова е известна като съсипателка на телевизията на БСП – БСТВ, която не си плаща нито наема, нито дори режийните сметки за ток, вода и т.н., затова пък медията се използва за яростни атаки към президента Радев от служещите там по договор Велизар Енчев – кандидат за депутат, и Стоил Рошкев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече