Валери Симеонов показа новата си любовница и я набута за водач на партийна листа

0

Лидерът на НФСБ вкара русокосото си гадже в листите

С нова любима се изфука лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Вместо с тв-водещата Цветанка Ризова, с която клюкарите го спрягаха, докато беше вицепремиер, скандалният политик и кандидат за президент има отношения с атрактивната блондинка Венера. Двамата влюбени живеят под наем в елитен столичен квартал.

„С Венера си пасваме, защото характерът й е като моя. Тя не цепи басма на никого, включително и на мен”, разнежено обяви патриотът. По стара българска традиция, половинката на Симеонов вече е до него и в партийния живот – тя е спусната за водач на листата на „Патриотичен фронт”.


„В общи линии сме заедно и в живота, и в политиката с Венера – споделяме всичко. Тя е доста безпристрастен съдник на медийните ми изяви, а също така и на политическите решения. Така че аз се допитвам до нея, съобразява се – интелигентен и умен човек е”, казва Симеонов.


По ирония на съдбата, Валери Симеонов избра да покаже жената до себе си си в репортаж на Би Ти Ви, където работи и Цветанка Ризова. Решението на Симеонов далеч не е случайно, твърдят запознати. По този начин той иска категорично да опровегае слуховете, че е имал нещо общо с Ризова. Откровението на Симеонов за новата му сърдечна тръпка изненадали работещите в Би Ти Ви, тъй като повечето от тях мислели, че той наистина има отношения с колежката им Цветанка.
Слуховете, че лидерът на „патриотите” има нещо общо с журналистката, тръгват покрай честите му гостувания в предаването й, докато е вицепремиер. Симеонов се държи доста свойски с нея, а на Цветанка това й е видимо приятно. В крайна сметка се оказва, че шефът на телевизия „Скат” просто я е предпочитал като журналист, а не като жена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече