Крум Зарков премиер, предложен от партията на Кирил Петков и Асен Василев

0

Румен Радев вероятно ще “подлее вода” на Корнелия Нинова и това става все по-видимо. Докато соцлидерката съсредоточи цялата си енергия в парламентарния вот, вероятно в опит, да се опита да поеме отговорност за съставяне на кабинет с втория мандат, то Радев си направи партия и очевидно подкрепя формацията на Петков и Василев.

Анализаторите от Позитано, докато разсъждават как именно “Харвардските момчета” са разцепили гласовете на червените по оста Радев – Нинова, то “касичката” на Радев трупа все повече червени гласове.

По всичко личи, че Радев освен с партиен инженеринг, който се вижда в лицето на Петков и Василев, е решил да се застрахова и да разцепи напълно социалистите.

Пример за това са и думите на кандидата за президент Румен Радев в Русе, където заяви, че Крум Зарков е бъдещето на червените.

“Той е лицето на бъдещите политици“, бяха точните му думи.

Зарков е по-известен като „Кръволока“, след като в едно тв интервю цинично се пошегува с паметта на жертвите от Народния съд. Той е наследник на червената фамилия Кацамунски.

Той бе един от първите, който поиска оставката на соцлидерката след изключително ниския резултат на БСП на предходните избори. И от нейна дясна ръка, стана един от опозиционерите под прикритие.

Следващият вероятен ход от инженеринга на Радев ще е да елиминира напълно Нинова, чрез Зарков.

На “Дондуков 2” се разглежда ситуация при която, ако “Продължаваме промяната” е втора, да си осигури предмостие към електората на БСП, като предложи министър председател от нейните редици, твърди източник на repnews.net.

“В името на отстъпките и компромисът и моделът на промяната”, и типично по Харвардския модел за диалог, това няма да е Нинова, а фаворитът на Радев в БСП.

Така Радев напълно ще обезсили соцлидерката, като я принизи до шеф на треторазрядна парламентарна партия.

На организираното шествие за закриването на кампанията си, Радев охотно обиколи бизнесмените на Кирил Петков, не пропусна да си направи снимка с хората на Трифонов и да стисне ръката на Крум Зарков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече