Започна циркът „консултации“! Румен Овчаров към ДБ: Липсват ви първите 7 години

0

От 23 ноември 2021 г. до 27 ноември 2021 г. „Продължаваме Промяната“ започва серия от дискусии по ключови политики с цел изработване на коалиционно споразумение. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Във всяка от дискусиите по различните теми са поканени да участват по трима експерти от БСП, „Има такъв народ“ и „Демократична България“. На тях ще бъдат обсъдени основните проблеми на съответния сектор, предложенията и мерките, които се предвиждат според програмите на различните партии. Във всяко от обсъжданията ще участва по един от лидерите на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

Графикът и темите за провеждане на дискусии предвижда:
На 23 ноември 2021 г.:
10.00 – 13.00 часа – Енергетика
10.00 – 13.00 часа – Икономика
15.00 – 18.00 часа – Транспорт
15.00 – 18.00 часа – Правосъдие

„Откакто дискутираме „Белене“ въведохме 2000 мегавата мощности. 100 от тях са в солари, 400 са вятър и останалото е водно и био. Какво се случи сега когато се оказа, че те ни трябват. Био балансът не е просто калкулиране на изградени и въведени в експлоатация мощности. Енергийният баланс е да се припокрива в Европейския мащаб, но трябва да бъдем наясно какво ще се случи със страната“, коментира Овчаров, който изрази притеснение относно затварянето на въглищните централи.

От „Демократична България“ го прекъснаха и казаха, че това е негово мнение, а Овчаров им каза, че отново го прекъсват и попита къде са им първите 7 години, а Асен Василев се опита да въведе ред в диалога.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече