Тъмно минало: Ген. Деси лъсна в чалга клип (Снимки)

0

Шокиращ факт от тайното минало на първата дама на България Десислава Радева изплува най-неочаквано! Освен вече широко известната истина, че преди години съпругата на Румен Радев се е подвизавала като секретарка на новоизлюпения политик Станислав Тодоров Трифонов, покрай същия, оказа се, тя има опит и като статистка в… чалга клип. 

Това разкритие, направено снощи в ефира на Нова телевизия и то минути, след като мъжът на Генерал Деси ликуваше с победата си на балотажа, със сигурност е помрачило настроението й на банкета, устроен от хората на Румен Радев. Най-малкото защото дори и епизодичен, флиртът й с чалгата, опорочила цяло поколение, е доста срамен момент за и без друго спорната й биография като президентска съпруга.

Та, каква била работа… Разкритието за кратката чалга кариера на Деси Радева направи един от най-популярните ромски певци у нас – Сашо Роман. Изпълнителят на „Мой Ангеле“ гостува в шоуто на Рачков миналата вечер и помежду другото се изпусна за това какви ги е вършила първата дама на младини, или преди повече от 20 години.

По онова време, някъде през 1994 г., Александър Първанов свири като тромпетист в Ку-ку бенда на чалга политика Слави Трифонов. На следващата година той започва да продуцира самостоятелната музикална кариера на тромпетиста, вече под артистичния псевдоним Сашо Роман. По същото време, бъдещата жена на Румен Радев работи за учиндолеца, след като пътищата им се срещат на един купон. Работата й при Трифонов като секретарка прераства в пиар на основаната от него пред 93-та Българска музикална компания (БМК). Самият Трифонов неотдавна каза колко много се изненадал, когато разбрал, че неговата секретарка е станала президентша.

Понеже в онези години нямаше както сега агенции, специализирани в подбора на статисти за кино и телевизионни продукции, ролите на масовка в чалга клиповете биваха поверявани я на роднини на певците, я на други връзкари по продуцентска линия. Не, че това се е променило и до наши дни, но поне сега чалга елитът поддържа някакво ниво и лицата в клиповете най-малкото са поне на красиви момичета и момчета, мъже и жени.

Точно по продуцентска линия изглежда се е вживяла в роля и Десислава Радева, натикана в дуетното парче на Сашо Роман и Кали „Дали съм жив“ от 1998 г. „Вярно е, че Десислава Радев се снима в мой клип. Една песен с Кали, която пеехме. Откъде дойде тя не знам. Слави знае най-добре“, коментира накратко допира си с настоящата първа дама Сашо Роман. 

Тогава съпругата на Румен Радев е била на 29 години. И, ако за онези времена може да е изглеждала модерно, с днешна дата визията й от чалгарското парче е меко казано потресаваща. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече