„Възраждане“ се готви за скандална опозиция

0

Новата парламентарна партия „Възраждане“  се гласи да бъде остра опозиция в 47-ото  Народно събрание, твърдят членове на организацията, водена от Костадин Костадинов. Те ще влязат в остри конфликти с всички партии на бъдещата коалиция, но и с ГЕРБ и ДПС, които ще бъдат официална опозиция.

 Еничарите. Така членовете на Възраждане наричат Кирил Петков и Асен Василев помежду си, защото мозъците им били промити в чужбина. Според хората на Костадинов в парламента Петков и Василев ще защитават чужди интереси за краткия си престой у нас и ще си тръгна когато постигнат целите си.

 Първата цел на „Възраждане“ ще бъде да сезира конституционният съд за ваксинацията и зелени сертификати, а  в дългосрочен план да организират референдум за защита на българския лев и против въвеждането на еврото през 2024 година.

Още в петък, когато се събират депутатите, се очакват първите скандали в пленарната зала, пише в новия си брой „Галерия“.

Костадин Костадинов вече написал декларацията си, с която ще обяви приоритетите на бъдещо правителство за национално предателство. Според Костадинов и съмишлениците му трябва да бъдат премахнати четирите военни американски бази у нас. Преговарящите нямат подобни намерения, дори договориха да има още една военноморска база.

Другата червена линия между Възраждане и новата коалиция са тецовете на въглища, които партиите се разбраха да закрият.

„Възраждане“ ще бъде „черната овца“ в парламента и ще бъде контра на всички системни формации. Така ще събират гласове за следващите избори, защото не мога да направят нищо с 13 депутати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече