Мая Манолова се натиска или за министър на правосъдието, или за шеф на КПКОНПИ

0

Въпреки че остана извън парламента, политическата кариера на Мая Манолова не приключва. Наперената блондинка ще се завърне във властта с ключова позиция, научи „Уикенд” от хора от нейната партия. Манолова почти всеки ден се чува с Кирил Петков и Асен Василев и е напълно възможно да се обажи с министерски пост.


Нека да направим Мая министър на правосъдието!”, предложил на една от срещите с останалите политически лидери Кирил Петков. Според него, тя била напълно компетентна за този пост, освен това било честно „Изправи се, България! Ние идваме” също да бъдат включени по някакъв начин в разпределението на политическата баница, тъй като свършили много работа за отстраняването на ГЕРБ. Предложението му обаче срещнало яростен отпор най-вече от страна на БСП и „Демократична България”. Хората на Слави също не били съгласни да й дадат поста. Така възникнала идеята Манолова да оглави Антикорупционната комисия КП КОНПИ, на която в момента председател е Сотир Цацаров. Идеята била той да бъде освободен от парламента още в едно от първите заседания и поста му да бъде поверен на Манолова.


„Процедурата е доста сложна и не е ясно дали ще могат да отстранят Цацаров. Манолова обаче е взела много присърце тази идея и вече пише концепции за КП КОНПИ”, издават източниците на „Уикенд”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече