Депутат на „Продължаваме промяната“ с две къщи за гости

0

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Георги Гвоздейков има две къщи за гости, финансирани по програмата на Европейския съюз, показа проверка на „Галерия“.

 44-годишният бивш автомобилен състезател от Твърдица е кандидатствал и е одобрен за проектите отдавна чрез фирмата си „Кайо груп“ като част от кампанията за съживяване на бизнеса в селските райони. Проектите са на обща стойност 360 хиляди лева. Фирмата има действащ комплекс от три звезди, който приема гости.

В този бизнес Георги е съдружник с общинския съветник от Твърдица Злати Златев, който не е случаен.

Той е съсобственик на телевизия Евроком и общински съветник в града до Сливен. Двамата са приятели и съдружници от много години, показва проверка на „Галерия“.  Депутатът от „Продължаваме промяната“ също искал да стане общински съветник в Твърдица на последните местни избори от регионалната коалиция „Алтернатива за гражданите“, но не успява защото е трети в листата.

Гвоздейков и Златев участват и в сдружение, което си е поставило за цел да изгради модерна ски писта на връх Чумерна до Твърдица, където са къщи за гости.

Гвоздейков стана популярен като депутата, който седи от дясната страна на Ицо Хазарта в НС. В сайта на парламента е представен като инженер, който владее руски и английски език. Влезе в НС като втори в листата на „Продължаваме промяната“ за Сливен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече