Селфи с Пеевски „изяде“ главата на Владислав Панев

0

Владислав Панев, който вчера си направи селфи с депутата от ДПС Делян Пеевски в парламента, бе силно атакуван от зеленото движение, към което принадлежи и от цялото ДБ и бе принуден да подаде оставка като зам.-председател на парламентарната група. Това се разбра в кулоарите на парламента днес.

Панев се извинява, че е предизвикал негативни реакции с постъпката си и я оцени като грешка.

„По повод селфито на деня. Говорихме с журналисти в кулоарите на парламента, когато Пеевски мина покрай нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал друг път“, написа във фейсбук Панев.

„Извинявам се на хората, които са се засегнали от това. Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил истински разкрития срещу него, Ковачки, Вълка. Имам топки и не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни дела, открадната кола, измислени статии в жълтите медии. Не е приятно. Но се боря за това да превърнем България в нормална държава с всички сили. И да, усмихвам се повече от много други и сигурно имам специфично чувство за хумор. Това е“, написа още вече зам.-шефът на ПГ на ДБ в оставка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече