ГЕРБ ошамари новата власт в парламента: Каква енергийна криза, не плашете хората!

0

Страстите в парламента са нагорещени до червено. От ГЕРБ са изумени от дневния ред и темата „енергийна криза“, която е записана като точка за създаване на анкетна комисия.

„Не плашете хората, каква енергийна криза. Няма нарушаване на достъпа до електричество, няма проблеми с доставките на ток и газ. Ако говорите за повишаването на цените, това е друго, не е енергийна криза. Има независми регулаторни органи, не изземайте техните функции. Знаете, че са под наблюдение от Брюксел“, отсече от трибуната бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова.

Преди нея думата взе колегата й Даниел Митов.

„Удивен съм от дневния ред, който ни се предлага. Тази сутрин всеки един гражданин е станал в 9 часа и е отишъл на работа, за да изкара нещо. Предлагам да направим справка колко струва един работен ден. Предлагам ви да започнем да работим. Имаме толкова много неща за решаване. Не може Народното събрание за започне работата си по този начин. Аз си спомням предишните два парламента, които очевидно бяха програмирани да работят кратко, ни заливаха със законопроекти. Сега ни се предлага нищо по две“, коментира Митов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече