Палава депутатка от ПП награби Ицо Хазарта (Снимка)

0

На мястото на избраните министри в правителството на Кирил Петков, в парламента положиха клетва депутатите, които ще заемат тяхното място. Сред всички се открои със своята прическа и рус бретон младата Александра Корчева.

Тя влиза на мястотот на Калина Константинова, която стана вицепремиер по ефективното управление и освободи място за следващия от листата на 25 МИР София. Там водач бе Христо Петров – Ицо Хазарта, който взе лидерската битка от Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Веднага щом подписа клтвения лист Александра Корчева хукна към депутатската банка и заговори рап певеца Христо Петров. По едно ухо за какво си говорят нададе и депутатът от „Продължаваме промяната“ Виктор Насър.

Дори и в гръб Александра Корчева е интересна, защото ни показва как е вързала предната част на косата си, която е перхидролено руса. Цвят и стил, които тя налага от години.

Дали Ицо – Хазарта я запознава с новата й битност на депутат и откъде ще дойдат заплахите, ако много се разприказва – може само да гадаем. Но погледът скойто я гледа, подсказва, че тук пред хората трябва да бъдат сериозни. 

Видно е, че Корчева е работила с Христо Петров и много се радва да бъдат заедно в „Продължаваме промяната“.

CV-то на Александра Корчева разкрива, че тя има интереси в управлението на енергийни проекти. Тя е магистър по международни отношения в СУ “Св. Кл. Охридски” и носител на златен медал за отличен успех. В момента е докторант в Стопанския факултет на СУ. Работила е като комуникационен експерт в рамките на европейски международни научни проекти.В свободното си време Александра се ангажира с разнообразни каузи и доброволчески инициативи. Сред тях е даряване на класически произведения на читалището в село Павлоче, Врачанска област.

Корчева се включи и в намирането на спално бельо за пострадалите възрастни хора от пожара в село Рояк, сливенско миналия месец.

В свободното си време Александра обича да се забавлява и да посещава нощни клубове, което е видно от нейните снимки в социалните мрежи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече