На младини премиерът Петков обичал да показва задните си части (Уникални снимки)

0

Вече седмица време новият ни премиер отнася подигравки заради облеклото си, с което се представи на първата си визита в Брюксел.

Докторът по конституционно право Борислав Цеков най-точно обрисува с дума как ни изложи родният министър председател, редом до председателя на европейската комисия Урсула фон дер Лайен и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг: „Това момче изглежда като гащник, комуто набързо са нахлузили някакъв костюм, след като е почистил помещението, за да го снимат с чорбаджийката. Като германски шофьор от дълбоката провинция. Само белите чорапки му липсват. Обидно е за държавата да се демонстрира толкова ниско ниво за елементарни неща, като начин на обличане при официални международни срещи“.

Само допреди не много отдавна, абонаментът за модни гафове държеше съпругата на Румен Радев – Десислава… По всичко личи, че Генерал Деси ще бъде катурната от своя трон, ако немедлено не се намерят дизайнери и специалисти по модна етикеция и дрескод, които да вкарат в правия коловоз недоразумението Просто Киро.

Размъкнатият стил на обличане, дори и когато се носи не в кежуал, а в официално облекло, прилича на запазена марка на министър-председателя. Доказателства за това пази Фейсбук, където се намират доста снимки, запечатили за историята келешлъшкия моден вкус или по-скоро липсата на такъв, на Петков.

Кадрите издават, че Просто Киро е фен на свлечените панталони – модно течение, тръгнало от американските затвори и наложено от рапърите зад океана. Преди години в САЩ и Англия дори имаше опити за прокарването на закони за забрана на смъкнатите панталони.

Пак преди години, запитан за това, какво е общото между секса и политиката, големият български актьор Николай Урумов отговори: „И на двете места има смъкнати гащи и надупени хора“.

Толкова прав да е бил…

Заради снимката си с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Брюксел, Кирил Петков бе разкритикуван, че вратовръзката му е къса, панталоните – прекалено дълги, горното копче на сакото му не е закопчано и че позата за снимка не е правилна. Широко разперените, а не плътно прибрани по тялото ръце, са му маниер и от младините, показва снимката долу.

Морските кадри са от 2009 г. От престоя си в Канада, премиерът явно е прихванал модата на смъкнатите гащи, която произлиза от щатските затвори.

И един кадър от 2015 г., доказващ, че смъкнатите панталони на горните снимки, от които „изскачат“ задникът на премиера, не са били случайност, а са тенденция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече