Ревност тресе жената на Киро Петков! Канадката не може да диша шефката на кабинета му Лена

0

Бракът на примера Кирил Петков и канадската му съпруга Линда може да не е така безоблачен, както семейството демонстрира в публичното пространство. Оказа се, че между жената на министър-председателя и шефката на кабинета му Лена Бориславова тлее напрежение, пише „Ретро“.

 Проверка показва, че двете дами се познават от години, но не са приятелки  в нито една социална мрежа. За сметка на това в приятелската листа на канадката във Фейсбук и Instagram присъстват всички други от партията на мъжа й,  прочули се като „Ангелите на Кирил“. Единствено изключение прави Лена Бориславова.

 Още по време на предизборната кампания на „Продължаваме промяната“ младата адвокатка и Петков бяха като скачени съдове. Не е известна точно от кога датира познанството на Лена и Кирил и как се е случило то, но през 2017 година двамата влизат в ръководството на „Да! България“ преди Петков да реши да атакува властта със свой проект. От есента насам примерът сумарно е прекарал повече часове в компанията на Бориславова, отколкото на жена си Линда и техните три дъщери.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече