Рокли на Гучи за 5 бона са голямата слабост на съпругата на вицепремиера Гроздан Караджов (Снимки)

0

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов има дълга политическа биография, в която дейно участие взема и неговата съпруга Цецка. Двамата се ожениха през 2016 г., докато той все още бе депутат от „Реформаторския блок“ и само година, след като с жена му станаха родители на момиченца близначки.

Караджов също попада в списъка с най-заможните министри, а съпругата му демонстрира лукс и охолство в социалните мрежи. От фотосите на Цецка се вижда, че тя по нищо не отстъпва на половинките на политиците от световен мащаб, що се отнася до мода и стил. Г-жа Караджова е облечена в първокласни марки и носи рокли на „Гучи“ за по 5 хиляди лева. Домът на регионалния министър и семейството му също се отличава със скъпарска обстановка – френски прозорци, лъскави мебели и творби на изкуството изпълват обширното им жилище.


Гроздан Караджов не е ново лице в политиката. Между 2014 и 2017 г. той беше депутат от парламентарната група на „Реформаторския блок“. От 1997-2001 г. беше главен секретар на Комитета по пощи и далекосъобщения, главен секретар на Министерството на транспорта и съобщенията и председател на Съвета на директорите на БТК. Професионалната му кариера започва във фондация „Отворено общество“ – София, където е бил програмен директор.

Любопитен момент от биографията на Караджов е, че е бил клиент на главния прокурор Сотир Цацаров.

Той бе обвинен от прокуратурата за източване на милиони от мобилния оператор „Теленор“. Едва тази година държавното обвинение оттегли напълно претенциите си към него.

Гроздан Караджов е учредител на фондация „Светът на Мария“, която подпомага хора с интелектуални затруднения, и е дългогодишен активен дарител.

Жена му Цецка също взема дейно участие във фондацията и е неин директор. Тя пък попадна в окото на бурята през 2015 г., когато излезе информацията, че е прибрала обществени поръчки за над 4,7 млн. лева от държавни институции в рамките на 8 години с нейната фирма „Интерланг“. В бизнес средите съпругата на Караджов е познато лице и неведнъж е била носителка на различни награди. Удостоявана е дори със званието „Жена на годината“ през 2013-а.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече