Спаринг партньорът на Кирчо – замесен в далавери с фалшиви дипломи

0

Аферите и съмнителните приятелства на Кирил Петков, станал по-известен и като Просто Киро, който дори и не е сънувал като дете, че един ден ще е премиер на България, нямат край.

Поредния инфантилизъм на министър-председателя Кирил Петков, с който той реши да се похвали, взриви социалните мрежи и предизвика лавина от подигравки.

Този път Просто Киро пусна странна снимка, на която се прави на боксьор с обратен гард в спаринг с известният треньор по джу-джицу Явор Дянков. Скандалното е, че кадърът е направен в работно време, в сградата на министерство на икономиката, точно пред трибунката с герба и знамето на Република България.

Спаринг партньора на Петков обаче се оказа неособено почтен. Въпросният Явор Дянков е замесен през 2012 г. в скандал с издаването на фалшиви дипломи.

След подадени сигнали след издаването на дипломи за дан и след писмо от главния инструктор на International Japan Karate Association (IJKA), от Българската федерация по шотокан карате-до посочват, че въпросният Явор Дянков, никога не е бил член и по никакъв начин не е свързан с родната карате асоциация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече