Синът на загиналия майор Терзиев иска 70 бона обезщетение (Колегите му възмутени от гнусното изнудване)

0

Жената на загиналия по време на учение военен пилот майор Валентин Терзиев продължава вече половин година след смъртта му да натиска Министерството на отбраната за десетки хиляди левове обезщетения,  писа „Галерия“.

Димитрина Попова е завела дело срещу авиобаза Граф Игнатиево от името на 12 годишния си син Александър, в което настоява да получи 70 000 лева обезщетение.

Това са неплатени средства за извънреден труд и дежурства на баща му почти 3000 часа за времето от 2010 година до датата на смъртта му. Искът е от името на момчето, защото се оказа, че Попова няма брак с Терзиев.

Колегите на пилота са потресени от действията на жената и смятат, че те са кощунство спрямо неговата памет и не могат да повярват докъде могат да стигнат човешката алчност и ненаситност.

Ако в началото хората бяха на нейна страна то сега разбират, че тук става дума за меркантилни интереси, коментират във военните среди.  Колегите на загиналия летец започнаха да атакуват Димитрова на всички нейни медийни участия, тя не спря да злослови срещу министерство, срещу служебния министър Георги Панайотов и най-вече срещу президента Радев. Според тях подобни действия не били само нейна приумица, а част от стратегията на бившите управляващи от ГЕРБ, които я ползвали като бухалка и манипулатор.

Между другото те още говорят за постъпката на „страдащата“ жена на мъртвия майор Терзиев, 9 дена след смъртта му се оказа, че купонясва с приятели от ученическите години, което те разбраха от снимки във Фейсбук.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече