Бащата на Кирил Петков бяга в Канада с любовница

0

 Спорна ще се окаже биографията на бащата на премиера Кирил Петков, точно като неговата диплома от Харвард. Баща му освен известен учен и изследовател се оказва и Дон Жуан, който заминал за чужбина без семейството си, в компанията на друга жена, писа „Ретро“.

 Петко Петков се озовава в Канада още през 1988 година, преди големите промени. По онова време вече се бил запознал в  Пловдив с майката на Кирил Венета, с която учили в Пловдивския университет. Двамата стават родители на син Кирил на 14 април 1980, още като студенти. Пет години след като завършил, бащата на премиера заминал за Канада, но не със съпругата си, а с друга жена. След като до ушите на съпругата му стигнала новината, че Петко е залюбил друга, поискала да се разведат. Тогава той скоропостижно се върнал у нас и убедил Венета да тръгне с него и детето през 1994 година. Официалната година, която цялото семейство Петкови посочват като дата, на която са напуснали пределите на родината.

Когато обаче бащата и синът Петкови се завръщат в България преди няколко години, Венета не ги последва, а остава да работи и живее в Канада, където е библиотекар от много години. Впечатление прави, че с мъжа си нямат нито една обща снимка в социалните мрежи от празник, пътуване или у дома им, което навява на мисълта, че вече не ги свързани що освен обща фамилия и син. В също време близки приятели на Петко Петков не престават да се  шегуват с неговия афинитет към жените. Коментарите под неговите фотоси във Фейсбук гласят: „Пак забърса ново маце!“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече