Драми в живота на президентския син! Защо Георги се отказа от футбола

0

18-годишният Георги Радев изненадващо е прекратил футболната си кариера и бил премахнат от младежки отбор на ЦСКА, където имаше шанс да играе едва няколко месеца писа „Ретро“.

 Причината за напускането му засега не е известна, но фактът,  че не е бил поканен от друг отбор и не се е върнал в бившия си тим „Барокко спорт“,  красноречиво говори, че спортните му мераци отстъпват на заден план. Президентският наследник тренира от дете и талантът му бе забелязано дори от представители на известния клуб „Валенсия“, които го бяха поканени на проби в Испания.

Според близки до семейството Георги се отказва от мечтата си, за да подобри успеха си в училище. Напролет му предстои да завърши елитното столично 138-мо училище където освен  английски, немски, испански, руски и френски от няколко години насам гимназистите изучават и екзотичните китайски и японски език.

Целта Георги да бъде изпратен да учи отвъд границите на България била за да се откъсна от приятелската среда тук, която неведнъж се набърква в скандали още преди да навърши пълнолетие.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече