Корнелия Нинова на почивка в лукс резиденция за ЧНГ (Снимки)

0

Лидерката на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова почти успя да заблуди последователите си в социалните мрежи, че е отправила новогодишното си послание от уюта на дома. Във видеото от новогодишната вечер тя е на маса в битова обстановка, а зад нея се вижда камина. Наблюдателни потребители на фейсбук обаче разпознаха интериора, съобщава „Трибюн“.

Оказва се, че Корнелия Нинова е избрала за новогодишното си парти луксозния бутиков хотел „Анна Кристина“ във Видин, където нощувката струва между 120 и 160 лева, при това в непразнични дни като Нова година. Бърза проверка показва, че Нинова е била в компанията на собственика на хотелското бижу Емил Маринов, с който са близки от времето, когато социалистката беше шеф на „Булгартабак“, а днешният хотелиер единствен дистрибутор на цигарите в региона. Баницата за режисираното видео била приготвена от шеф готвачите на ресторанта, в чиято аристократична атмосфера вицепремиерката празнувала идването на 2022 г.

Нинова обича да демонстрира уж традиционен за повечето българи бит и скромност, но всъщност е почитателка на лукса и удобствата и не за пръв път е засичана да отмаря в елитни хотелски комплекси. Хора от обкръжението на председателката на БСП в оставка споделят, че след скандала от миналата седмица с изключването на Кирил Добрев от редиците на „червените“ заради конфликта му с Нинова тя имала нужда да разпусне само сред „свои“.

Низвергнатият бивш зам.-шеф на БСП, който дълго време бе дясна ръка на Корнелия, последвал примера ѝ и също заминал извън София след инфарктния двудневен неприсъствен пленум на Столетницата. Той обаче отпрашил на ски със семейството си – своята съпруга, син и дъщеря, за да разпусне напрежението, а и да отпразнуват с близките му рождения ден на неговата щерка Ема.

Хотелското бижу на Видин има и басейн

Аристократична обстановка цари в комплекса


https://www.facebook.com/v2.4/plugins/like.php?action=like&app_id=511187055711499&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df2797be47dc102c%26domain%3Dretro.bg%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fretro.bg%252Ff322e3853acccc4%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fretro.bg%2Fobshchestvo%2Fkorneliya-ninova-na-pochivka-v-strongluks-rezidentsiya-za-chng-strongsnimki_30574.html&layout=button_count&locale=bg_BG&sdk=joey&share=false&show_faces=true

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече