Депутатка-промянаджийка крие бурна младост (Работила като сервитьорка, после обикаляла хотелите на медиен бос)

0

Много бурно минало крие в биографията си депутатката от Шумен Антония Димитрова, която влезе в парламента от листата на „Продължаваме промяната”. Това потвърдиха пред „Уикенд” паметливи шуменци, които допълниха, че в родния си квартал тя е получила едва 21 преференции. Обясняват това не само с разсеяност и небрежност на електората, а по-скоро с добрата му информираност.

Според източниците ни най-добре запознат с личната история на Антония Димитрова обаче е кметът на града Любомир Христов, понеже по онова време той е шеф Регионално звено „Борба с организираната престъпност” в полицейската дирекция в града.


В официалната си биография парламентаристката е записала, че е била журналистка в Радио Шумен, но запознати казват, че оттам бързо-бързо са я освободили. Затова пък си припомнят, че се подвизавала като сервитьорка в барче на бивш депутат от ГЕРБ. Вероятно така си е докарвала по някой лев по времето, когато е следвала в местния университет. Редовно я засичали да обикаля и из хотелите на покойния бизнесмен Николай Йонков, който освен всичко е и собственик на местна кабеларка, допълват картинката източниците ни, които в никакъв случай не са някакви ограничени пуритани. Все пак да уточним, че в тези хотели, освен стаи за гости, е имало и офиси на различни фирми.


Пак според запознати по онова време снимката на днешната политичка можело да се види в различни сайтове из мрежата, но разбира се, тези кадри вече са изтрити сега тя е само на снимки с ръководството на „Продължаваме промяната” и с президента Радев. Нормално, днес тя е член на две парламентарни комисии – по образование, а също и по култура и медии. Опитът й в медиите е много семпъл, допълват източниците ни. След фиаското в Радио Шумен, където изкарва едва няколко месеца, Антония Димитрова отпрашва към Разград, където работи във вестник.


Големият й кариерен удар се оказва решението й да се ориентира към програмата „Заедно в час” на фондация „Америка за България” и да се преквалифицира в учителка. Настаняват я в училище в столичния квартал „Факултета”, което се оказва голям бонус за влизане в политиката. Антония Димитрова е изстреляна направо за водач на листата в Шумен, обясняват потресените й съграждани.


Сред целите, които си е поставила новоизлюпената политичка, е реставриране на Голямата базилика. „Спомням си – обяснява Антония в едно от интервютата си – че пророчицата Ванга е казала, че България ще се оправи и ще тръгне напред, когато се реставрира Голямата базилика.” Ето колко просто било, а и баба Ванга го е казала! Явно младата надежда на „Продължаваме промяната” е изкушена от подобни феномени, понеже и м профила си във фейсбук преди да стъпи в парламента често публикува текстове, свързани с „пътя на душата”. Такъв търсач на „духовност” просто няма начин да не бутне напред и културата, и образованието.
През последните години младежките прегрешения се оказва, че на никого не са попречели да направи кариера в политиката. Да не изброяваме всички дами с трудна младост. Да посочим само, че бивша министърка има регистрации в полицията в сръбския град Зайчар, според отлично запознати, понеже се мъкнала доста време с банда автокрадци.


Възходът на друга гласовита народна представителка пък още не е заличил спомена за участието й в бой. Точно, във физическа саморазправа. Тя се сбила с друга напориста дама, понеже и двете воювали ни само за сърцето на мастит народен представител, но най-вече за това коя от тях да е по-напред в листата. Подобни пикантни примери има в изобилие.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече