Президентът закъса с очите

0

Цецка Цачева е Бойко Борисов в пола и с очила! Така се присмиваше през 2016 г. Румен Радев на съперницата си, но отскоро мълчи тактично по темата кой носи очила и кой не. Защото все по-често държавният глава се появява с луксозен, но дискретен чифт цайси пред медиите, особено преди началото на консултативни срещи с партии или както стана в понеделник – след шестчасово заседание на съвета по сигурността.


Рядко президентът си позволява да се изявява с помощни очи при свободен разговор с партийци, но чете ли документ, активисти са забелязали, че не може да го прави без да сложи очилата. Така се яви той и навръх 20-ия ден от обявяването на извънредно положение през април 2020 г. за специалното си изявление, така и при подписване на укази, но това можели да видят само подчинените му на „Дондуков” 2. Бивш пилот, Радев доскоро бил с остро като игла зрение, но годините си казвали думата.


Въпреки че неговият най-обичан предшественик Петър Стоянов не сваляше очилата си и имаше харизма за милиони, то сеташният държавен глава не искал постоянно да го виждат като човек на години, а да му се радват, че може още да прави лицеви опори и да се провира през весилка. По тази причина се стремял да слага цайсите възможно най-рядко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече