Радетелят за семейни ценности Копейкин се развел фиктивно, за да спаси имотите си

0

Лидерът на „Възраждане Костадин Костадинов“, който упорито убеждава обществото в своята  отдаденост на традиционните български ценности, всъщност е скандално разведен. Прочулият се с прякора Копейкин политик сложил край на брака си с майката на двете му деца Велина още през 2018 година, писа Ретро.

 На 26 март Районният съд във Варна разтрогнал брака по взаимно съгласие. Съдът определил местоживеенето на децата да бъде при майката. На бащата Костадинов път назначил режим на личен контакт с наследниците си и разпоредил да ги вижда и взема при себе си всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване от 10:00 в събота до 18:00 в неделя, 15 дни през лятната ваканция и половината от коледната и великденска ваканция. Костадинов е осъден да плаща по 200 лв. и издръжка за всяко едно от децата.

Жена му моли съда да запази неговата фамилия след влизането в сила на развода им. Малко след това запознати твърдят, че бракоразводното дело било фиктивно и целяло той да спаси имотите си, които купил с пари от партийната субсидия.

Известно е, че лидерите на партиите всяка година декларират доходите и имуществото си пред КПКОНПИ и на свързаните с тях лица – съпруги съпрузи И Т.Н. Разводът на Костадинов е от март 2018г.

 Година и половина след това жена му купува скандално скъп апартамент във Варна.

След развода Костадинов не е длъжен да декларира имота пред КПКОНПИ, защото вече няма връзка с бившата си съпруга повече от година. През 2019 година представляващия се за човек от народа Костадинов си купи къща на брега на морето във Варна. Имотът е вила на два етажа с веранда с площ 82 квадратни метра, а цената е над 215 000 лева. Официалната позиция на Копейкин обаче е, че къщата била купена с кредит, който щял да изплаща 20 години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече