Десислава Радева обеща: Спирам с изцепките, преживях катарзис!

0

Край на изцепките! Това се зарекла наскоро първата дама Десислава Радева пред близки приятелки по повод поведението си за втория мандат на съпруга си Румен Радев, научи „Уикенд”.

Няма да има повече „Бързи и яростни” по столичните улици с коли на НСО, няма да има разправии с полицията, публикуване на дръзки статуси в социалните мрежи посред нощ и снимки от разкрасителни процедури във фризьорски салони. Край на подигравателните музикални поздрави за недолюбвани политически опоненти на съпруга й, край на всичко! Заричането на съпругата на държавния глава било по повод началото на новите пет години на управлението му на „Дондуков” 2 и намерението на Радева да пази достойнството му, достатъчно уронено покрай сбиванията на сина му Георги и разправиите му с ченгетата, както и от нейното собствено поведение.


Скромна, сдържана и напълно в ролята си на съпруга на държавен глава, така ще се държа, уверила на чаша вино приятелките си първата дама. Промяната в мирогледа й не дошла обаче от оценка на собствените й изстъпления, а от страх. След като преживя опасна операция за отстраняване на три мозъчни аневризми през пролетта на миналата година, съпругата на държавния глава решила, че ще е по-блага и добра, а короната на първа дама ще носи с вдигната глава и мълчаливо достойнство подобно на идола си – бившата първа съпруга Мелания Тръмп. Гласът на Мелания не се и чуваше, а основната задача на съпругата на Доналд Тръмп бе обичайната за първите дами в САЩ – благотворителност и липса на всякакво отношение към делата на силните им половинки.


Още преди да получи аневризмите, първата дама прекрати пускането на хапливи статуси в социалните мрежи и дори започна да страни от медиите, което принуди дори президентът Радев лично да отрича, че двамата са в лоши отношения и пред развод. Десислава продължава да е плътно до съпруга си, но вече се отказала и да му се меси в делата, както обичаше да прави преди и си докара прозвището Генерал Деси заради фелдфебелските наклонности да командва администрацията в президентството. Хулите по бившия премиер Бойко Борисов също остават в миналото и подобно „внимание” няма да получи Кирил Петков от страницата на Радева в социалните мрежи, дори да продъни държавата, зарекла се още първата дама.
За втория мандат на съпруга си Радева си обещала, че ще продължи да го придружава по официални събития и да склонява селфита с почитатели, но името й няма да влиза в медиите извън тях, нито пък да се свързва с глоби за влизане в насрещното движение заради една рокля и обувки. Стилът на Радева също претърпява коренни промени – първата дама все повече започва да се облича и боядисва като Мелания – край е сложен на русия уклон, който Радева имаше в първия мандат на мъжа си, а дрехите й са копие на костюмите на Мелания.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече