Чалга певица от „Да, България!” стана пресаташе на област Видин

0

Фолкаджийката Джулиана Цветкова е новият пиар на областната управа във Видин. Веднага обаче да успокоим нейната публика – тя не е прекъснала с изявите си като певица, явно защото само едната пиарска заплата не стига.

Журналистите научиха за новото поприще на госпожицата от нейни съобщения, разпратени тези дни. Казват, че останали като гръмнати, а ние отминаваме без коментар написаното и запетайките в него. Млада е, има време, ще се научи.


Джули Цветкова, както самата тя се представя във Фейсбук, не се е явявала на конкурс за позицията, а е направо назначена от новия областен управител Любен Иванов. Той също тези дни смени адвокатската си кантора с кабинета на губернатор.
Новоизлюпената пиарка, вярно, няма нужното образование, но пък по време на изборите се е подвизавала в щаба на „Да, България!”. Дори се е снимала с Христо Иванов, като погледът веднага грабва огромната й татуировка на крака.


22-годишната Джули е завършила езикова гимназия във Видин и е започнала да следва в музикалната академия „Панчо Владигеров”. Явно обаче й е по-интересно да търси изява в политиката, отколкото да следва в консерваторията, уточняват запознати. Според други, непотвърдени слухове, тя се е отказала от следването и е намерила препитание като пиар, благодарение на познанството си с новия управител Иванов. А в град като Видин, където няма кой знае какъв голям избор, особено за млад човек, това е много атрактивна позиция, която най-малкото дава възможност да се създават контакти.


Изявите на Джули като певица досега са в сферата на поп-фолка, а клиповете с нейно участие са в съответната стилистика. Когато ги е снимала, тя едва ли е предполагала, че ще влезе в областната администрация, и вероятно заради това естетиката им е насочена към друга целева група. Ценителите на творчеството на младата пиарка са основно посетителите на видинските нощни клубове, като през лятото певицата гастролира по морето и из кръчми в цялата страна.
Девойчето, за което капацитети казват, че определено има гласови възможности, напоследък забавлява клиентелата на най-новото видинско нощно заведение – бар „Хибрид”. То се върти от сина на бившия видински кмет Огнян Ценков. Да припомним, че от виден гербаджия, той зави към републиканците на Цветан Цветанов. С една дума – във Видин е весело, поне не липсват зрелища, писа Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече