Само в Bairak.bg: Президентът Радев е склонил глава пред убиеца на шест деца от Ястребино.Позор!

0

След като прочетох в официалната страница на президента следното: „Крайно време е да спрем да делим загиналите за България на „свои“ и „чужди“ и наш неотменим дълг е да почитаме паметта на всяка невинна жертва на всеки режим.“ и видях снимката му пред паметната стена на мемориала на жертвите на комунизма, в главата ми полетяха рояк мисли, които искам да споделя…Какво точно влага президентът във фразата „загиналите за България“?

Много ми е интересно кой от тези 7526 души, чиито имена са на тази стена, се би и загина за България? Кое е невинното в тези „жертви“ на комунизма?Сигурно е невинна жертва палачът на ястребинчетата, чието име фигурира на тази стена…Сигурно са невинни жертви всички ония, които през 1923 и 1925 г. избиваха без съд и присъда комунисти и земеделци…Сигурно са невинни жертви и тези, които през периода 1941-1944 г. осъждаха на смърт и веднага ликвидираха дори деца, плащаха по 50 000 лева награда за отрязана партизанска глава, избиваха без съд и присъда и изгаряха къщите на ятаци и близки на партизаните…Господин президент, давате ли си сметка какво направихте днес с това почитане на т. нар. „жертви на комунизма“?

Откога фашистите и главорезите се превърнаха в жертви?

Спирам дотук, защото все пак искам да запазя добрия тон, а много трудно ми се удава. Не допусках, че само седмица след встъпване в длъжност президентът ще отиде да се поклони доземи на тези, които избиваха дедите и прадедите на гласувалите за него през ноември 2021 година… Отвратена съм от тази криворазбрана политкоректност и наведена пред колонизаторите ни поза…Последно искам да кажа, че Народният съд е легитимен в международен план и никой никога не го е обявявал за престъпен. За престъпни са обявени фашизмът и нацизмът и никъде по света не се издигат мемориали на фашисти и нацисти, където да се поднасят цветя и да се свеждат глави… С изключение на България може би…

Това написа във Фейсбук Наталия СОТИРОВА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече