За икономии: Спряха тока на журналистите в НС (СНИМКИ)

0

Кризата с високите цени на електроенергията вече е осезаема и в Народното събрание. Случайно или не днес осветлението из кулоарите на парламента е чувствително намалено, а в частта, предназначена за журналистите изцяло липсва, писа Tribune.bg

Абсолютно всички лампи са изключени и атмосферата е доста интимна. Журналистите са се принудили да отворят щорите, за да проникне поне малко дневна светлина и да може все пак да изпълняват служебните си задължения.

Припомняме, че десетки общини останаха на тъмно заради невъзможността да си плащат екстремно завишените сметки, очевидно и в парламента вече се налага да се пести от консумация на ток, като потърпевшите, както винаги, не са народните представители. Как ще се справи правителството с овладяване на тежката ситуация в енергийния сектор, която далеч не единственият проблем в държавата, предстои да разберем!

Прави впечатление също така, че на втория етаж в сградата, където са разположени зала Изток и зала Запад, в които се провеждат парламентарните комисии, лампите светят през една. Полилеят, който обикновено ярко осветява пространството при централния вход на Народното събрание, също е изгасен.  

Tribune.bgСнимка

Tribune.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече