Говорителката на премиера Лена Бориславова бясна: Не съм любовница на Кирил Петков!

0

Лена Бориславова е бясна от все по-упоритите слухове, че е любовница на премиера. Говорителката на Кирил Петков е съсипана от несекващите коментари, че отношенията й с министър-председателя са се пренесли на по-високо, лично ниво. Мълвата тръгна още по време на прословутата им обща карантина от Ковид-19 и се подхранва от доста опозиционни медии.

Първоначално хубавата Лена гледала с насмешка на клюките. Напоследък обаче си дала сметка, че слухът е толкова популярен, че дори най-близките й хора повярвали. „Не съм любовница на Кирил Петков!”, директно заявила хубавата шефка на кабинета на премиера.
Заради клюките за афера с премиера, подигравките и колажите за двамата в социалните мрежи и покрай съвместното им „затворничество” по време на карантината покрай заразяването от коронавирус на председателя на парламента Никола Минчев, Бориславова била на ръба на истерията. Хихикането на журналисти, чиновници и откритите атаки по медиите, че Бориславова върти любов с премиера под носа на жена му Линда, чернооката юристка не издържала на натиска. Повече я притеснявали намеците на роднини, които също били подведени от слуховете за интимна връзка между нея и първия в държавата.


Това е нелепо! Не мога да търпя повече, не издържам на тези клевети”, през гневни сълзи споделила Лена на най-близките си приятелки. По-лошото било, че, въпреки че любимите й хора й вярват, то част от екипа на „Продължаваме промяната” също започнал да се хваща на въдицата. Мнозина дори шушукали, че аферата на Лена с депутата Христо Петров – Ицо Хазарта, за която „Уикенд” пръв извести, била за прикритие на истинските й чувства и отношения с премиера, което допълнително угнетявало красавицата, писа Уикенд.


Злостните намеци и откровените интриги обаче разсмивали от сърце премиера Кирил Петков, въпреки че той на няколко пъти се опитал да обясни на Бориславова, че щом се е хванала на властовото хоро, не бива да очаква чистоплътност от завистници и клюкари. Същото обяснила и съпругата му Линда, която от години познава Бориславова и има пълно доверие не само на съпруга си, но и на хубавата юристка. Лена обаче била безутешна, а настроенията й от всеки прочетен пасквил по неин и на Петков адрес, я хвърляли от бяс и истерия до пълно отчаяние и тревога. „Утре ще се наложи да потърся работа в частния сектор, и въпреки дипломите, успехите си и коректността ми, хората ще гледат на мен като на назначена по милост държанка”, продължавала с вайкането красавицата.


Лена първоначално се изчервила като домат при първата прочетена клюка по свой адрес като любовница на Петков. Дълго време не смеела да се обади на приятелката си Линда от страх, че съпругата на премиера ще каже нещо по въпроса. Нито Петков, нито жена му обаче обръщат внимание на клюките – премиерът има твърде много грижи да се занимава със слухове, а съпругата му има безрезервно доверие в него, три деца и собствен бизнес, затова и не я било грижа какво пишат или говорят завистниците. Заради клюките обаче Бориславова била на ръба да излезе и да обясни направо с брифинг в Министерски съвет, както казвала и на шега, че няма нищо общо с началника си, разказват чиновници.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече