Масоните изключват Костадин Костадинов

0

Заплаха да бъде позорно изхвърлен от братята масони тегне над лидера на партия „Възраждане” Костадин Костадинов, научи „Уикенд”. Поводът за изчегъртването на проруския политик от тайното общество е повече от тривиален. Костадинов дълго време е забравял да си плаща членския внос към ложата, където е приет за брат зидар. Това според правилата на масоните е достатъчно основание да бъде изключен от техните редици.

В случая не става дума за огромни суми, обясниха „братя” на Костадинов. В зависимост от ложата месечната вноска е между 50 и 200 лева. Подобни пари едва ли са проблем за яростния антиваксър. Костадинов от години се разпорежда с многомилионната партийна субсидия. Хора от „Възраждане” разкриват, че той си е определил изключително солидна месечна заплата от държавните пари, както подобава на неговото положение. Твърди се, че далеч не става дума за хиляда или две хиляди лева.

С апетитната сума Костадинов без проблеми може да оправдае вноските по кредитите, с които семейството му си купи няколко апартамента и баровска вила във Варна. Отделно като депутат днес Костадинов прибира по над 6000 лева заплата.
При подобни доходи е, меко казано, нелепо да не си плащаш скромния членски внос в ложата, коментира ехидно брат зидар на националиста. По думите му в случая става дума за просто скъперничество.
Наши източници разкриват, че шефът на „Възраждане” влиза в редиците на тайното общество преди 4 години. Той е привлечен от свой съпартиец и бизнесмен, който години наред финансира партийното строителство. Костадинов така и не е обявявал публично принадлежността си към ложата. Причина е убеждението на повечето му съмишленици, че масоните са тайно общество, което има за скрита цел разрушаването на България и нейното подчинение на световния олигархичен елит. За родните патриоти постъпването в масонската ложа е равнозначно на предателство. За това и Костадинов реагира яростно на всеки намек във Фейсбук по темата.
В действителност българската реалност е малко по-различна, обясняват запознати. Към днешна дата у нас има няколко масонски ложи, които яростно спорят коя от тях единствено е легитимна. Общото между всичките е, че са пълни с бивши кадри на ДС, мутри и бизнесмени със съмнителна репутация, които трудно схващат философията на масонството. Компания им правят министри, чиновници, висши полицейски шефове, прокурори и съдии. Така ложите се превръщат в своеобразни бизнес клубове, където между братята се уреждат сделки с държавни пари, назначения или дори потулване на съдебни дела.
За ложата на Костадин Костадинов се твърди, че е под шапката на ложа майка от Москва. За това и там са групирани всички руски приятели и агенти за влияние. Без значение от факта, че формално се водят част от различни и враждуващи партии. Чрез неформалните им връзки от години тайно се прокарва руското влияние у нас. Братята регулярно лансират свои хора в политиката и съдебната власт. Твърди се, че именно скритата подкрепа на ложата е в основата на възхода на партия „Възраждане”, която трябва да замени изтъркалите се вече проруски проекти като „Атака”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече