Цакат генерал Наско с бебешки пюрета

0

Бебешки пюрета, пелени и хумана може да катурнат ген. Атанас Атанасов от римейка на председателстването му на ДСБ, разказаха за „Уикенд” развеселени тъмносини активисти. Русата бомба Цецка Бачкова, която се обяви за алтернатива на проваления лидер на екстремните десни, вече е стартирала кампания по проектодетронирането на генерала. Свързана с… бебешки пюрета, пелени, биберони и дрънкалки.

Тъмносиньото сборище, което ще избира между Атанасов и Бачкова кой да води бащина дружина на 12 февруари, вече е в шок от кампанията, започната от напористата бивша депутатка. След като във вторник Елена Спасова от организацията в столичния район „Лозенец” се отказа от надпреварата, Цецка и Атанасов останаха единствени претенденти. Което въпреки малките шансове на русата фурия й дава възможност да цака генерала с истинска популистка кампания. Бачкова вече обявила, че ДСБ ще се бори в нейно лице за отмяна на ДДС за бебешки стоки от всякакъв калибър – тема, болезнено пареща за и без това изстрадалия от високи сметки, такси и налози електорат. В програмата на тъмносините няма и дума за отмяна на данъка върху каквито и да било стоки, като коалиционните партньори си стиснаха ръцете с останалите партии, че данъци и такси няма да се пипат.


Въпреки това Бачкова се възползвала от заниманията на ген. Атанасов с партийните врагове и главния прокурор Иван Гешев, за да лобира пред актива на ДСБ, че няма да плаща повече ДДС за стоки за най-милото си – децата.


„Няма да я изберат, на какво се надява?! Два мандата беше депутат и гласът й изобщо не се чу”, мърморят тъмносини поддръжници на дълговечния политик Атанасов. Въпреки това Бачкова смята, че е време ДСБ да се обнови и да „се върне към ценностите, завещани ни от лидера Иван Костов”, който, ако бе наясно с данъчните й политики с екстремно ляв уклон, сигурно сам щеше да завземе собствената си партия, за да я спаси от копирането на социалистически идеи, кискат се в централата на ул. „Кърниградска”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече