Гриша Ганчев с молба към Гешев: Разследвай босовете на Efbet за кражба на 700 млн лева! 

0

С писмо до първите мъже в държавата, ръководството на ПФК ЦСКА София изразява загрижеността си за безхаберието на властите, които не правят нищо по-въпроса да бъдат разследвани босовете на Efbet за кражба на 700 млн. лева! Ето и пълния текст на писмото:

 До Г-н Кирил Петков,

Министър-председател на Р България

До Г-н Асен Василев,

Заместник министър-председател

До Г-н Иван Гешев,

Главен прокурор на Р България

До Г-н Бойко Рашков,

Министър на вътрешните работи

До Г-н Румен Спецов,

Изпълнителен директор на НАП

Уважаеми господа,

ПФК ЦСКА София е сериозно загрижен за несъбраните вземания от определената в общественото пространство „кражбата на века“ от страна на братята Цветомир и Боян Найденови. Според многобройни информации в медиите, в качеството си на длъжностни лица на фирми от хазартния бизнес, вследствие на техни преднамерени действия и управление, държавният бюджет на Република България е ощетен с над 700 милиона лева.

Огромна липсваща сума от джоба на данъкоплатците!

Уважаеми господа, вие често напоследък споменавате в парламента и медиите, че раят за крадците е свършил… Прекрасно и похвално, остава обаче впечатлението и усещането, че за някои лица все още не е.

Затова си позволяваме да попитаме: Като какви тези хора са над закона? Доколкото е известно, за подобни провинения техният бивш съдружник Васил Божков е с близо 20 обвинения.

Позволяваме си и да попитаме, след като бе нееднократно анонсирано от следствие, прокуратура и медии, че тези пари – престъпно, необяснимо и ненаказано липсват в бюджета, как подобни лица продължават да притежават съответните лицензи, за да оперират и печелят в така строго регламентираната и наблюдавана от държавата хазартна дейност?

Уважаеми господа, молим, като съвестни данъкоплатци, да приложите дадената ви от народа власт и по законен начин да се съберат тези необяснимо защо непостъпили 700 милиона лева, като те бъдат целесъобразно използвани за подпомагане на решаването на енергийната, пандемичната и останалите кризи, пред които е изправена страната ни в момента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече