Палатите за милиони на Николай Събев (Галерия)

0

Транспортният министър Николай Събев се оказва най-заможният член на кабинета „Петков“, след публикуване на имуществото му в декларация от КПКОНПИ.

 Той бие по богатството и имотния крал Бойко Рашков. Събев е собственик на 24 недвижимости на обща стойност 21 милиона лева. Има 2 къщи в Испания, където има и два гаража.

Останалите му имоти са в Созопол, София и Русе. Той е декларирал също 20 моторни превозни средства, луксозни леки автомобили, скъпи колекционерски мотори, които са голямата му страст, че дори и личен камион.

Шефът на Еконт държи в Банки 9 милиона лева, както и над 3 милиона евро.

 Безспорно най-впечатляващи са имотите му в Испания. Те се намират в южната част на страната в курортното градче Беналмадена, което е на брега на морето и близо до известния милионерски курорт Марабела.  И двете къщи той придобива през 2017 година, като за едната е изготвил свой проект. Тя е с изглед към морската шир и се простира на огромен парцел със застроената площ  500 квадрата на стойност 55 676 324 лв.

В София министърът на транспорта обитава една от къщите във вилна зона Малинова долина в затворен комплекс Бел вали. Обзаведена е сходно с останалите му имоти в светли цветове и дизайнерски мебели акцентът е луксозна камина. Двете  съседни къщи в същия комплекс струват съответно 1 466 872 и 1 955 830лв.

В родното Русе Събев има само един апартамент, но за 684 154 лв.

В Созопол той притежава три къщи и 6 апартамента все в баровската местност Буджака, като с пет от тях се е сдобил през миналата година. Събев живее на семейни начала с по-младата от него Донка, писа „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече