Бойко Борисов смъкна 20 кила в опозиция

0

Бившият премиер Бойко Борисов демонстрира във фейсбук отлична партийна форма, а от среща с младежите на ГЕРБ в Хисаря – и нов външен вид. От снимки с новото поколение гербери се вижда, че сакото на лидера им виси и той драстично е свалил килограми в последните седмици.

Твърди се, че откакто депутатите на Борисов са опозиция в Народното събрание, той е загубил не по-малко от 20 кила. Но все още не е подменил гардероба си, видно от кадрите днес.

Иначе пред младоците той обясни по повод руската инвазия над Украйна: „Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но сега не мога да кажа, че правилно е влязъл в Украйна. Само си представете – раздават шинели, пушки, какво става с майка ти, баща ти, приятелката ти? Все славянски народи сме. Православни. Дори няма религиозна причина. Какво ни става – не знам“. 

„Темата днес е война. Колкото и президентът Радев и военният министър да се опитват да я представят като конфликт, инвазия… когато столицата Киев е под обстрел – това е война“, отсече лидерът на ГЕРБ. И допълни: „Колкото и да се мъчат да оневинят агресията и бруталността, няма как демократичният свят да го приеме. Нищо не оправдава войната и човешките жертви“. 

Неговата прогноза е, че военният конфликт ще е дълъг, ще вземе много жертви и ще се трансформира в гражданска война. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече