Яне Янев пусна козя брада

0

Политикът са занимавал с животновъдство по европейски програми

Бившият лидер на отдавна „умрялата” партия „Ред, законност и справедливост” Яне Янев се появи с нов имидж в ефира на телевизия „Евроком”. Видимо уморен и поостарял, борецът за правдини разнищи проблемите с ГМО храните у нас, поклащайки бяла брада като на козел. Политикът, който се ската в района на родния си град Сандански, гостува в предаването на Васил Василев – „Не се страхувай”.


„Живеем в диаметрално противоположен свят. Зная колко гнусна работа е политиката и и не бих се върнал за нищо на света. Монополисти от световен мащаб заляха с пестициди българския пазар. Не може да се проследи по цялата верига, че тези животни не са хранени от ГМО семе, което е отровно за човешкия организъм. През последните 30 години всичко това се случваше през големите концерни, които запушваха устата на управляващите. БАБХ няма лаборатория, която да изследва отровите, които тровят хората.


Цялата система е или със затворени очи и вързани ръце, или пълни с подкупи. В България се убива истинското родно месодайно говедовъдство, а се толерират измамници по цялата верига. В млечните ферми новородените телета се продават за по 100 лева, защото нямат сметка да ги хранят. Млякото е евтино, братята роми го купуват и носят на незаконния пазар в Раковски. След това животните се водят в кланици. После се карат за Албания и Косово”, обясни Янев като поясни, че много български ферми ще бъдат принудени да фалират под натиска на сивото стопанство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече