В Дубай посрещат Станишев като шейх с бяла лимузина

0

Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев „ваканцува” в Дубай барабар с цялото си семейство, забеляза „Уикенд”.

Една от точките на посещението му бе закриващото се на 31 март Световно изложение Дубай Експо 2020. Като истински важна особа, лидерът на ПЕС и евродепутат летя в бизнес плюс класата на „Флай Дубай” както му се полага. Луксозният полет от 5 часа бе гарниран с прелюбезен персонал, който незнайно защо се обръщаше към него с титлата „сър”. Удобствата в самолета включваха стол, превръщаш се в легло, одеяла, пухени възглавници, гурме кухня и напитки, сервирани през час, видео екран с над 1000 филма и всякаква друга мултимедия.
Изненадата за другите пътници от бизнес класата дойде при кацането на международното летище в Дубай, където Сергей го очакваше огромна, дълга бяла лимузина, подобна на тия от богатшките сватби и ергенски запои.


Арабин, облечен с традиционното им облекло – тип чаршаф и бяла забрадка на главата, вързана с черен канап, го чакаше, държейки табела „Serg Stan”. Другите пътници от бизнес класата бяха извозени с обикновен ван. Цялото семейство Станишеви беше облечено стилно по последна мода от световни дизайнери и марки. Въпреки, че Сергей е видимо напълнял, костюмът на „Армани” му стоеше доста добре, отбелязаха пасажери.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече