Бойко Рашков крие внучка, държи щерка си на сухо, не й дава имотите си

0

Дядо Бойко в политиката вече не е само бившият премиер Бойко Борисов. Адашът му и министър на вътрешните работи Бойко Рашков също се оказа дядо, научи „Уикенд”. Докато експремиерът бави две внучета момченца – Бойко и Иван, то момиченце радва дните на Рашков като дядо.

МВР-шефът е горд с внучката си Мария, кръстена на баба си по майчина линия – бившата съпруга на силовия шеф, нотариус Мария Михова. Момиченцето е дъщеричка на единствената наследница на министъра и неговите зашеметителни по бройка и квадратура имоти – съдия Илиана Рашкова-Цековска, но изненадващо за мнозина, тя не е дете на съпруга й Мартин. Таткото на малката хубавица се казва Николай Иванов, а момиченцето е плод на връзката на съдия Рашкова с друг мъж много преди брака й с Мартин. Детето е родено на паметната дата 20.02.2020 г. Въпреки това пастрокът на малката Мария я гледа като свое дете и семейството не пропуска да заведе момиченцето на море или на зимни забавления, става ясно от социалните мрежи на Илиана Рашкова.


Съдийката ревностно крие семейното си положение от медиите, а съпругът й Мартин страни от прожекторите. Двамата и малката Мария живеят в столичния кв. „Младост“, където на 14 ноември Илиана и Мартин пуснали в секцията и бюлетина за новия парламент, тъй като дъщерята на силовия шеф била убедена, че татко й отново ще намери място в правителството. Въпреки ангажиментите си да чегърта ГЕРБ и да вади далаверите на бившите управляващи, вътрешният министър не пропускал да отдели време след работа за малката си внучка, разказват умилени служители на силовото ведомство. Е, само тези, които знаели, че началникът им е горд дядо на момиченце. Рашков не тръбял, че има внучка, за да не навлича на семейството на дъщеря си медийно внимание. Наложило му се обаче официално да обяви, че е дядо през далечната 2012 г., когато като следовател се кандидатирал за член на Висшия съдебен съвет от квотата на парламента. Нямало как – въпреки че била почти бебе, Мария трябвало да присъства като роднина по права линия в официалната имотна декларация на Рашков заедно с майка си Илиана, баба си Мария и прабаба Зонка – майката на Рашков.


Още тогава настоящият министър смаял управляващите с имотите, влоговете и возилата си, а единственото, което дъщеря му притежавала било возило марка „Субару”. И до днес дъщерята на МВР-шефа не е получила от именития си татко нито един от апартаментите му, ала днес притежава със съпруга си Мартин десет коли. За сметка на това всички апартаменти на семейството са на името на силната половинка на съдия Рашкова. Мартин Цековски притежава два апартамента в София и имот в Борован, а едното жилище е завещано на съпруга на Рашкова – Цековска. Младата жена и съдия в районния съд в столицата няма и една дограма на свое име въпреки благосъстоянието на баща си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече